Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυριο Απεργια / Apergia Ayrio Mmm Kri8hke Paranomh Kanonika Proastiakos Ose : Παραλύει την πέμπτη η χώρα.

Αυριο Απεργια / Apergia Ayrio Mmm Kri8hke Paranomh Kanonika Proastiakos Ose : Παραλύει την πέμπτη η χώρα.. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το.

Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

1aux 8swe0cujm
1aux 8swe0cujm from images32.inewsgr.com
Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί.

«παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το.

Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

7qwqnagy6cymbm
7qwqnagy6cymbm from iskra.gr
«δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα.

Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν.

1aux 8swe0cujm
1aux 8swe0cujm from images32.inewsgr.com
Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες.

Κύριος απεργία αύριο απεργία αύριο στα μέσα μεταφοράς:

Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν.